Reacţia lui Pavel Filip la percheziţiile PCCOCS din această dimineaţă: Sunt sigur de nevinovăţia mea şi voi demonstra acest lucru
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Reacţia lui Pavel Filip la percheziţiile PCCOCS din această dimineaţă: Sunt sigur de nevinovăţia mea şi voi demonstra acest lucru

Fostul premier al R. Moldova, Pavel Filip, a venit cu o reacţie după ce Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) a anunţat că desfăşoară percheziţii la domiciliul acestuia.

„În activitatea mea la Guvern m-am condus mereu de interesul ţării şi al cetăţenilor şi am muncit pentru o R. Moldovă mai bună. Sunt sigur de nevinovăţia mea şi voi demonstra acest lucru. Voi colabora cu ancheta, am fost şi sunt mereu la dispoziţia autorităţilor pentru a explica orice situaţie”, a scris pe pagina sa de Facebook fostul prim-ministru democrat, Pavel Filip. 

Amintim că, PCCOCS efectuează vineri, 6 mai, percheziţii la domiciliul fostului prim-ministru al R. Moldova Pavel Filip. Mariana Cherpec, responsabilă de comunicare din cadrul Procuraturii Generale a comunicat, pentru Ziarul, de Gardă, că percheziţiile au loc în cadrul unei cauze penale pornite pe faptul tentativei de deposedare a Republicii Moldova de bunul imobil sub formă de sediul Consulatului Republicii Moldova din oraşul Odessa.
 
Similare
RECOMANDĂRI