3 mai - data limită de depunere a declaraţiei cu privire la impozitul pe venit
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

3 mai - data limită de depunere a declaraţiei cu privire la impozitul pe venit

Serviciul Fiscal de Stat informează că, au mai rămas câteva zile până la expirarea termenului limită de depunere de către persoanele fizice-cetăţeni a Declaraţiei cu privire la impozitul pe venit (Forma CET18) pentru anul 2021.

În contextul facilitării depunerii Declaraţiei cu privire la impozitul pe venit pentru persoanele fizice - cetăţeni, până la data de 03 mai 2022, toate Direcţiile deservire fiscală din ţară vor activa cu un regim special.

Aspecte referitor la determinarea obligaţiilor fiscale privind impozitul pe venit aferente anului 2021 pentru persoanele fizice care nu desfăşoară activitate de întreprinzător le puteţi găsi aici.

De asemenea, autoritatea fiscală pune la dispoziţia persoanelor fizice-cetăţeni o gamă largă de soluţii pentru a depune Declaraţia CET18, care pot fi consultate aici.

Pentru informaţii suplimentare, contribuabilii pot accesa portalul www.sfs.md, studia Baza generalizată a practicii fiscale, se pot adresa la Direcţia de deservire fiscală la care se deservesc sau pot apela Centrul unic de apel al Serviciului Fiscal de Stat la numărul 0-8000-1525 (apel gratuit).
Similare
RECOMANDĂRI