Serviciul Fiscal de Stat a lansat serviciul „Fişa imobilului”. Ce presupune acesta şi cum poate fi utilzat
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Serviciul Fiscal de Stat a lansat serviciul „Fişa imobilului”. Ce presupune acesta şi cum poate fi utilzat

Serviciul Fiscal de Stat (SFS) anunţă despre lansarea pe pagina-web oficială a serviciului „Fişa imobilului”. Noul serviciu are o interfaţă prietenoasă utilizatorului şi reprezintă un instrument de informare cu privire la bunurile imobile şi valoarea calculată a impozitului pentru fiecare bun imobil în parte, precum şi informaţia aferentă impozitului pe avere.

Printre funcţionalităţile oferite de serviciul menţionat supra se numără: generarea avizului de plată la impozitul pe bunurile imobiliare/ impozitului pe avere, vizualizarea sumei impozitului ce urmează a fi achitat şi imprimarea avizului de plată.

SFS precizează că, serviciul este accesibil persoanelor deţinătoare de semnătură electronică/ mobilă şi poate fi accesat pe portalul www.sfs.md, rubrica Servicii, compartimentul Persoane fizice.

Procesul de solicitare şi obţinere a semnăturii electronice este specifică fiecărui prestator de servicii de certificare în parte şi poate fi consultată pe paginile oficiale ale acestora. Lista prestatorilor de servicii de certificare acreditaţi în domeniu, de la care poate fi obţinută semnătura electronică, poate fi accesată aici.
Similare
RECOMANDĂRI