Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Deputatul socialist Radu Mudreac, audiat de procurori. Parlamentarul, cercetat pentru spălare de bani în proporţii deosebit de mari

Procurorii l-au audiat azi pe deputatul socialist Radu Mudreac, cercetat pentru spălare de bani în proporţii deosebit de mari.

Mudreac e bănuit că între anii 2011 şi 2014 ar fi încheiat în calitate de director al unei companii contracte fictive de împrumuturi pentru construcţia unui imobil în centrul Chişinăului.

Potrivit anchetatorilor, valoarea împrumuturilor depăşea 7 milioane de lei. Ieri, la cererea procurorului general interimar, Dumitru Robu, legislativul l-a lipsit pe Radu Mudreac de imunitate parlamentară. Deputatul socialist s-a declarat însă nevinovat, iar după discursul ţinut de la tribuna centrală a Parlamentului i s-a făcut rău şi a fost transportat cu ambulanţa la spital.

Anterior, Mudreac a ajuns în vizorul jurnaliştilor de investigaţie care au scris că în perioada anilor 2014-2016, diferenţa dintre averea şi veniturile sale, depăşea 4 milioane de lei.
Similare
RECOMANDĂRI