Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Doi angajaţi ai Dispensarului Municipal Dermato-venerologic din Chişinău şi pe administratorul unei şcoli auto, reţinuţi de oamenii legii

Oamenii legii i-au reţinut pe doi angajaţi ai Dispensarului Municipal Dermato-venerologic din Chişinău şi pe administratorul unei şcoli auto. Aceştia sunt bănuiţi de corupere pasivă şi trafic de influenţă.

Potrivit procurorilor, ei luau mită de la unii elevi ai şcolii auto care voiau să obţină ilegal certificate medicale pentru a fi admişi la examenul de admitere. Bănuiţii ar fi acţionat de comun acord cu membrii comisiei de examinare, cărora le revenea o parte din mită.

VICTORIA TIMUŞ – LOZA, ofiţer de presă CNA: „În această dimineaţă, s-au desfăşurat 37 de percheziţii domiciliare şi la birourile de serviciu ale mai multor figuranţi pe dosar, inclusiv la Dispensarul Municipal Dermatovenerologic, la ASP şi la persoane fizice. Drept urmare, doi funcţionari ai Dispensarului şi administratorul şcolii auto au fost reţinuţi pentru 72 de ore, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi, riscă până la 7 ani de detenţie.”
Similare
RECOMANDĂRI