ULTIMA ORĂ! Percheziţii la domiciliul fostului premier democrat Pavel Filip
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

ULTIMA ORĂ! Percheziţii la domiciliul fostului premier democrat Pavel Filip

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) efectuează vineri, 6 mai, percheziţii la domiciliul fostului prim-ministru al R. Moldova Pavel Filip. 

Mariana Cherpec, responsabilă de comunicare din cadrul Procuraturii Generale a comunicat, pentru Ziarul, de Gardă, că percheziţiile au loc în cadrul unei cauze penale pornite pe faptul tentativei de deposedare a Republicii Moldova de bunul imobil sub formă de sediul Consulatului Republicii Moldova din oraşul Odessa.

Şeful Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, Sergiu Rusu, a declarat pentru Deschide.MD că Pavel Filip nu va fi reţinut pentru 72 de ore, dar urmează să fie citat şi recunoscut în calitate de bănuit de „abuz în serviciu”

Pavel Filip a venit în politică în 2011, alături de Partidul Democrat din Moldova (PDM), atunci când a fost numit în funcţia de ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, pentru o perioadă de cinci ani. În 2016, Filip a devenit prim-ministru. În urma alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019, Pavel Filip a devenit deputat, fiind ales pe circumscripţia nr.20 Străşeni.

Similare
RECOMANDĂRI