REŢEAUA DE IDOLI

REŢEAUA DE IDOLI
TVR 2 şi TVR 2 HD vă invită să urmăriţi o emisiune dedicată tinerilor pasionaţi de internet şi curioşi să cunoască personalităţi de valoare. În fiecare zi de luni de la ora 22:10 emisiunea poate fi urmărită la TVR MOLDOVA.

„Într-o epocă în care generaţia nouă citeşte din ce în ce mai mult, dar mai ales status-uri de pe net, şi în care  idolii apar în funcţie de # (hashtag), noua emisiune „Reţeaua de idoli” vine cu  performeri incontestabili. La finalul fiecarui portret de personalitate vor fi câteva minute de dialog cu 2-3 adolescenţi, care vor comenta, cu mintea şi din perspectiva lor, replici şi situaţii evocate de personalitatea din emisiune.  Alteori voi vorbi chiar cu vedete ale internetului, unii pe care online-ul i-a făcut celebri, sau, dimpotrivă, cu profesionişti care, la un moment dat, au ales să îşi extindă influenţa şi să îşi consolideze carierele pe net”, a dezvăluit Irina Păcurariu, gazda emisiunii.

Nu întâmplător, în prima ediţie a sezonului trecut, Nadia Comăneci, una dintre cele mai mari şi cunoscute sportive ale secolului XX, a oferit în exlusivitate un interviu de la Montreal, locul unde a luat prima notă de 10.00 din istoria gimnasticii. Aşadar, TVR 2 şi TVR 2 HD vă invită să descoperiţi viaţa de dincolo de ecranul telefonului sau al tabletei.

"Reţeaua de idoli" se vede şi pe TVR+ .

RECOMANDĂRI