Novak Djokovic deţine 80% din acţiunile unei companii de biotehnologie care lucrează la un tratament anti COVID-19
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Novak Djokovic deţine 80% din acţiunile unei companii de biotehnologie care lucrează la un tratament anti COVID-19

Novak Djokovic deţine 80% din acţiunile unei companii daneze de biotehnologie, care lucrează la un tratament medical împotriva Covid. Dezvăluirea a fost făcută de către directorul executiv al QuantBioRes, care a refuzat să precizeze câţi bani a dat tenismenul sârb pentru a deveni acţionar majoritar.

Ivan Loncarevic, directorul executiv al companiei daneze QuantBioRes, a declarat pentru Reuters că tenismenul a cumpărat 80% din acţiuni în luna iunie 2020.

Cercetătorii de la QuantBioRes, care are puncte de lucru în Danemarca, Slovenia, Australia, lucrează pentru dezvoltarea unui tratament pe bază de peptide, pe care vor să-l testeze în vară.

Novak Djokovic a fost expulzat din Australia după ce a pierdut recursul în instanţă împotriva anulării vizei sale şi nu a mai putut participa la Australian Open.

Viza lui Djokovic, care este nevaccinat, a fost revocată pentru a doua oară vineri, după ce ministrul imigraţiei, Alex Hawke, a declarat că prezenţa sârbului în Australia reprezintă un risc pentru sănătatea publică. Aceasta urmează controversei privind decizia de a acorda lui Djokovic o scutire de la cerinţele de vaccinare COVID pentru a juca la Australian Open.

Lui Djokovic i-a fost revocată prima dată viza la sosirea la Melbourne, dar a câştigat un recurs în instanţă împotriva acestei anulări care i-a permis să rămână în Australia.

Similare
RECOMANDĂRI