Tesla are probleme. Recheamă în fabrică aproape 50.000 de vehicule în Statele Unite
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Tesla are probleme. Recheamă în fabrică aproape 50.000 de vehicule în Statele Unite

Tesla recheamă în fabrică în Statele Unite aproximativ 48.000 de vehicule Model 3 Performance pentru că este posibil ca acestea să nu afişeze vitezometrul atunci când se află în "Track Mode", arată documentele publicate vineri.

Rechemarea vizează vehiculele din anii model 2018 până în 2022. Tesla va efectua o actualizare de software over-the-air pentru a rezolva problema. Tesla a declarat că o actualizare lansată în decembrie a eliminat în mod neintenţionat unitatea de viteză din interfaţa cu utilizatorul, notează Reuters.

Administraţia Naţională pentru Siguranţa Traficului pe Autostrăzi a declarat că vehiculele nu respectă un standard federal de siguranţă pentru autovehicule şi că, dacă şoferii nu ştiu cu ce viteză circulă, ar putea creşte riscul unui accident.

În ultimul an, Tesla a emis mai multe rechemări în service, inclusiv unele sub presiunea NHTSA. Vineri, Tesla a rechemat separat un vehicul Model X 2022 pentru că un suport nu a fost instalat la scaunul de pe al doilea rând.

Tesla a emis un total de 10 campanii de rechemare în 2022, care acoperă 2,1 milioane de vehicule, a precizat NHTSA, dar unele vehicule sunt acoperite de mai multe campanii. Acesta este al doilea cel mai mare număr de vehicule rechemate în acest an, după Ford Motor.
Similare
RECOMANDĂRI