Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Republica Moldova a debutat astăzi la Jocurile Olimpice de la Beijing

Republica Moldova a debutat astăzi la Jocurile Olimpice de la Beijing. În proba de 15 kilometri individual, biatlonista Alina Stremous s-a clasat pe locul al 37-lea, iar Alla Ghilenko a ajuns a 72-a din 89 de participante.

Alina Stremous a ajuns la finiş în 49 de minute şi 7 secunde cu o întârziere de aproape 5 minute faţă de nemţoaica Denise  Herrmann, care a cucerit medalia de aur. Stresomous a ratat de 4 ori în timpul celor 20 de trageri la poligon.

Alla Ghilenko, cealaltă sportivă care a reprezentat Republica Moldova, a ocupat locul 72, cu timpul de 52 de minute şi 28 de secunde. Ea a ratat doar două trageri la poligon, dar a avut o deplasare mai lentă.

În aceeaşi probă, reprezentanta României Natalia Ushkina s-a clasat pe locul 56.

Pentru Alina Stremous şi Alla Ghilenko urmează proba de sprint din 11 februarie şi cea de urmărire programată pentru 13 februarie.

Astăzi, la Jocurile Olimpice de la Beijing a debutat şi basarabeanca Doina Descalui, în proba de sanie. Ea a comis câteva erori în timpul coborării lovindu-se de mantinelă în două viraje şi după primele două coborâri ocupă penultimul loc. Mâine vor avea loc celelate două manşe.

Tot mâine va debuta la Jocurile Olimpice de Iarnă şi biatlonistul Pavel Magazeev, în proba de 20 de kilometri individual.
Similare
RECOMANDĂRI