Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Un nou rezultat bun pentru biatlonista Alina Stremous la Jocurile Olimpice de la Beijing

Un nou rezultat bun pentru biatlonista Alina Stremous la Jocurile Olimpice de la Beijing. Reprezentanta Republicii Moldova s-a clasat pe locul 16 în proba de urmărire pe distanţa de 10 kilometri, la care au participat 57 de sportive.

După ce s-a clasat în top 10 în proba de sprint, Alina Stremous a reuşit să facă o figură frumoasă şi în cursa de urmărire. Ea a parcurs cei 10 kilometri în 38 de minute şi o secundă, cu o întârziere de 3 minute şi 8 secunde faţă de campioana olimpică, Marte Roeiseland. Pentru norvegiancă este a 4-a medalie la această ediţie a Jocurilor Olimpice, dintre care 3 sunt de aur şi una de bronz.

Alina Stremous le-a depăşit însă în cursa de urmărire pe actuala campioană olimpică la proba de 15 kilometri individual, nemţoaica Denise Herrmann şi pe suedeza Hanna Oeberg, medaliată cu aur la Olimpiada de la Pyeongchang din 2018.

Pentru Stremous urmează proba de mass-start, care va avea loc sâmbătă, 19 februarie. Aceasta va fi ultima cursă pentru reprezentanta Republicii Moldova la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing.
Similare
RECOMANDĂRI