SVETLANA GORE

SVETLANA GORE
Svetlana Gore prezintă Retrospectiva Săptămânii la TVR MOLDOVA, emisiune informativ-analitică difuzată în fiecare duminică, după Telejurnal.

Svetlana este acea absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea de Stat a Moldovei care a simţit întotdeauna că televiziunea o aşteaptă cu braţele deschise, chiar dacă va fi nevoită să treacă prin focul multor reportaje scriase la minut. Nu a stat locului o clipă, iar din 2014 a împărţit acelaşi drum cu microfonul şi aventurile reporteriei, îmbinând frumos cu anii studenţiei.

În anul 2016, Svetlana Gore a venit în echipa TVR MOLDOVA în calitate de reporter. A bucurat telespectatorii cu reportaje informative și de autor din domenii precum sănătate, educație, agricultură, iar mai apoi a ajuns să reflecte activitatea Guvernului, Parlamentului și Președinției.

Din martie 2020, în fiecare duminică, Svetlana Gore ne dă întâlnire în fața micilor ecrane la Retrospectiva Săptămânii. Prin această emisiune, jurnalista își propune să dea toate cărțile pe față și ne spune chiar și ceea ce a rămas nespus. Toate știrile difuzate în cadrul emisiunii reprezintă o analiză a celor mai importante evenimente care au marcat societatea. De-a lungul săptămânii, Svetlana Gore continuă să fie reporter pe domeniul politic, dar nu numai, și aduce știri de actualitate în cadrul Telejurnalelor.

„Întotdeauna m-am visat jurnalistă și nu mă vedeam îmbrățișând o altă profesie decât asta. Nu e ușor, dar nici greu, atunci când îți dai seama că profesia îți vine „mănușă”. Au fost ani de muncă care s-au împletit conștiincios cu ambiția, răbdarea și perseverența mea. Sper că experiența și dăruirea de care dau dovadă ca și jurnalist sunt un atuu pentru echipa de știri de la TVR MOLDOVA. Fac jurnalism cu dedicație, onestitate și responsabilitate - lucru care sper că este simțit, în ultimă instanță, de telespectatori”, spune Svetlana Gore.
RECOMANDĂRI