Salonul Internaţional de Carte Bookfest revine la Chişinău. USM partenerul evenimentului
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Salonul Internaţional de Carte Bookfest revine la Chişinău. USM partenerul evenimentului

Ministerul Culturii al Republicii Moldova, Universitatea de Stat din Moldova (USM), Uniunea Editorilor din Republica Moldova şi Asociaţia Editorilor din România anunţă revenirea Salonului Internaţional de Carte Bookfest la Chişinău.

Astfel, consorţiul de parteneri al Bookfest Chişinău, printre care şi noul membru – USM, a stabilit perioada de desfăşurare a evenimentului pentru 31 august – 4 septembrie.

În acest sens, pe parcursul ultimelor zile, Igor ŞAROV, rectorul USM, a avut mai multe şedinţe tehnice cu Gheorghe PRINI, preşedintele Uniunii Editorilor din Republica Moldova şi Mihai MITRICĂ, director executiv al Asociaţiei Editorilor din România în cadrul cărora au fost schiţate liniile de acţiune pentru perioada următoare.

Partenerii au convenit întărirea colaborării cu Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, care va deţine, începând cu această ediţie, un rol şi mai important în logistica evenimentului.

Salonul Internaţional de Carte Bookfest Chişinău este un eveniment cultural şi comercial ce va reuni edituri, distribuitori de carte, instituţii şi asociaţii de cultură etc. Unul dintre scopurile Bookfest Chişinău este promovarea culturii române prin favorizarea accesului la o bogată ofertă editorială.

Mai multe detalii despre ediţia 2022 a Salonului Internaţional de Carte Bookfest Chişinău vor fi oferite în cursul lunilor următoare.

Similare
RECOMANDĂRI