Cursă de alergare pentru a atrage atenţia publicului asupra nevoilor copiilor
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Cursă de alergare pentru a atrage atenţia publicului asupra nevoilor copiilor

O cursa gratuită de alergare „EU4Cahul Marathon -10 km”, cu sloganul „Run for Peace”, are loc duminică, 8 mai, la Cahul. Evenimentul are drept scop de a îmbunătăţi accesul la servicii sociale de calitate pentru copiii şi adolescenţii din municipiul Cahul, dar şi din toată Republica Moldova, a precizat pentru IPN Cristina Stratulat, consultant comunicare UNICEF Moldova.

„Prin această competiţie dorim să atragem atenţia publicului asupra nevoilor copiilor şi asupra necesităţii de sprijin social pentru ei, inclusiv în contextul crizei refugiaţilor din Ucraina”, a menţionat Cristina Stratulat.

Inaugurarea oficială a cursei de alergare va avea loc la ora 10.30, evenimentul va dura până la ora 13.00. Fiecare dintre alergători va primi un kit de start cu un număr de participare şi un tricou, iar cei mai buni atleţi vor primi medalii şi diplome.

„Toţi doritorii de a-şi testa forţele în competiţie o pot face fără ezitare”, a spus consultantul comunicare UNICEF Moldova.

Cursa este organizată de Primăria municipiului Cahul, fiind finanţată de Uniunea Europeană, în cadrul proiectului ,,EU4Moldova: Regiune cheie’’ şi implementată de PNUD Moldova şi UNICEF Moldova.

Similare
RECOMANDĂRI