Oficial SUA: Este doar o chestiune de timp până când preşedintele Biden va vizita Ucraina
Sursa foto:TASS Vizualizari:

Oficial SUA: Este doar o chestiune de timp până când preşedintele Biden va vizita Ucraina

„Este doar o chestiune de timp” până când preşedintele american Joe Biden va merge în vizită Ucraina, a afirmat preşedintele Comisiei de Informaţii a Camerei SUA, Adam Schiff, potrivit CNN.

Adam Schiff a detaliat duminică discuţia de aproximativ trei ore pe care delegaţia a avut-o duminică cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski şi a afirmat că este „doar o chestiune de timp” până când preşedintele SUA Joe Biden va vizita Ucraina, scrie digi24.ro

„Trebuie să cred că o vizită prezidenţială este luată în considerare, este doar o chestiune de cât de curând va fi fezabilă”, a spus Schiff pentru CNN.

Potrivit acestuia, Delegaţia Camerei a discutat despre priorităţile lui Zelenski pentru următoarea fază a războiului, care este concentrată în estul ţării, după ce forţele ruse s-au retras din jurul capitalei.

Discuţiile au vizat şi cererea lui Biden de acordare a unui pachet de sprijin de 33 de miliarde de dolari pentru Ucraina, a mai spus Schiff.

Duminică, preşedintele Parlamentului SUA, Nancy Pelosi, a devenit cel mai înalt oficial american care s-a întâlnit cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski la Kiev de la începutul invaziei Rusiei la sfârşitul lunii februarie.

Similare
RECOMANDĂRI