„Europa Azi” şi ediţii speciale de Ziua Europei, în grila TVR MOLDOVA
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

„Europa Azi” şi ediţii speciale de Ziua Europei, în grila TVR MOLDOVA

În preambulul Zilei Europei, TVR MOLDOVA relansează rubrica „Europa Azi” – un grupaj de ştiri în care vor fi reflectate cele mai importante evenimente din UE, într-un moment important pentru Republica Moldova, care a depus recent cererea de aderarea la UE.

„Europa Azi” poate fi urmărită începând cu data de 3 mai a.c, de luni până vineri, în cadrul jurnalului TVR MOLDOVA de la ora 18.00.

Realizator va fi Vitalie Enache, un jurnalist cu experienţă din echipa TVR MOLDOVA.

(w640) VITALIE

Sâmbăta, după jurnalul de la aceeaşi oră, Vitalie Enache invită telespectatorii la o emisiune de analiză „Europa Azi”, în care sunt abordate pe larg cele mai importante evenimente ale săptămânii din Uniunea Europeană. Declaraţii ale demnitarilor europeni, acţiuni întreprinse de instituţiile UE pentru a depăşi cele mai grave probleme, precum şi comentariile celor mai valoroşi analişti îi ajută pe telespectatori să ţină pasul cu realităţile din blocul comunitar care au impact direct asupra cursului de integrare europeană a Republicii Moldova.

(w640)

TVR MOLDOVA ne invită să cunoaştem realităţile Europei de Azi pentru că astfel vom şti mai bine cum să construim împreună Europa de Mâine.

Ziua Europei va fi marcată pe parcursul întregii zile de luni, 9 mai, la TVR MOLDOVA, atât în programele informative, cât şi în celelalte producţii locale. „Telematinalul”, emisiunile „Obiectiv Comun” şi „Punctul pe Azi” vor găzdui ediţii speciale, cu invitaţi relevanţi pentru procesul de integrare europeană al Republicii Moldova.

(w640) EURO JJ

Amprenta europeană se va regăsi şi seara, de la ora 21.00, într-un duplex Bucureşti-Chişinău, în cadrul emisiunii „Referendum”, transmisă simultan pe TVR 1, TVR MOLDOVA şi TVR Internaţional.

Similare
RECOMANDĂRI