Naţionala de fotbal a Republicii Moldova va disputa în această seară ultimul meci pe teren propriu cu echipa Scoţiei
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Naţionala de fotbal a Republicii Moldova va disputa în această seară ultimul meci pe teren propriu cu echipa Scoţiei

Naţionala de fotbal a Republicii Moldova va disputa în această seară ultimul meci pe teren propriu din 2021. Tricolorii vor întâlni reprezentativa Scoţiei, participantă la Campionatul European din acest an, transmite IPN.

„Cu siguranţă, vom avea un meci foarte dificil, foarte important pentru ambele echipe. Ştim foarte bine că urmează să jucăm cu o echipă care a muncit mult pentru a se califica la Mondialul din Qatar. Şi mai ştim că este o echipă care, pe lângă calităţile tehnice şi tacticile pe care le au, este o echipă foarte puternică, foarte agresivă şi, deci, va fi un meci intensiv”, a declarat selecţionerul R. Moldova, Roberto Bordin.

„La începutul campaniei preliminare au suferit o înfrângere usturătoare într-un meci cu Danemarca, dar, pe parcurs, au devenit mai competitivi. Luna trecută au pierdut în Israel cu 1-2, iar noi ştim că e greu să joci în Israel. Au făcut un meci bun”, a spus despre tricolori antrenorul Scoţiei, Steve Clarke

R. Moldova şi Scoţia s-au întâlnit până acum de trei ori. Tricolorii au remizat o dată şi au suferit două înfrângeri. Cel de-al patrulea meci direct dintre cele două reprezentative se va disputa pe stadionul Zimbru, de la ora 19:00. Partida va fi arbitrată de sârbul Srdan Jovanovic.

Similare
RECOMANDĂRI