Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

O echipă formată din jucători basarabeni a devenit campioană la minifotbal, în Irlanda

O echipă formată din jucători basarabeni a devenit campioană a Irlandei la minifotbal. FC Moldova Dublin este numele formaţiei care a cucerit trofeul în faţa fostei campioane şi va reprezenta anul viitor Irlanda în Liga Campionilor.

Fotbaliştii originari din Republica Moldova au devenit campioni ai Irlandei, după ce au învins în finală cu 2 – 0 formaţia Pericoloso Waterford, deţinătoarea trofeului de anul trecut.

EDGAR ŞUPARSCHII, fotbalist: „Din 72 de echipe ne-am clasat pe primul loc. Deci 14 jucători moldoveni şi un lituanian au făcut ravagii pe terenurile din Irlanda.”

Din lotul echipei, fac parte şi câţiva foşti fotbalişti profesionişti din Republica Moldova. Edgar Şuparschii a evoluat la Sfântul Gheorghe, iar Alexandru Leu la echipele Rapid Ghidichici şi Academia. Cel din urmă a fost declarat cel mai bun jucător al turneului din Irlanda.

EDGAR ŞUPARSCHII, fotbalist: „Sunt foarte mulţi ex-jucători veniţi din Republica Moldova pentru o viaţa mai bună. Lucrând zi de zi şi cu unele antrenamente în timpul săptămânii, unele meciuri amicale, am ajuns la turneul dat.”

Graţie acestui rezultat, echipa FC Moldova Dublin va reprezenta Irlanda în Liga Campionilor, turneu care se va desfăşura anul viitor în Slovenia.
Similare
RECOMANDĂRI