Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Cu un pas mai aproape. R. Moldova a înmânat ambadorului Uniunii Europene de la Chişinău o parte din chestionarul completat de aderare la UE

Republica Moldova a înmânat, astăzi, ambadorului Uniunii Europene de la Chişinău o parte din chestionarul completat de aderare la Uniunea Europeană. Cu această ocazie la Preşedinţie a fost organizată o ceremonie specială.

MAIA SANDU preşedintele Republicii Moldova: „Integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană este proiectul nostru de ţară, proiectul acestei generaţii, lumina la capătul tunelului de care avem nevoie cu toţii, şi pentru asta trebuie să muncim. Republica Moldova este o ţară mică şi vulnerabilă. Republica Moldova va fi în siguranţă în familia Uniunii Europene."

NATALIA GAVRILIŢA prim-ministrul Republicii Moldova: „Acum, am depus toată munca şi efortul ca să demonstrăm Uniunii Europene că suntem într-o nouă etapă în care suntem gata să trecem dincolo de acordul de asociere şi Acordul Aprofundat de Liber schimb care în ultimii ani ne-au adus beneficii importante. Suntem gata să mergem mai departe pe calea spre o ţară europeană."

Excelenţa Sa JANIS MAZEIKS, ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova: „Această viteză demonstrează clar determinarea preşedintelui, a guvernului, şi bineînţeles a întregului popor din Republica Moldova să facă tot posibilul pentru a aduce ţara dumneavoastră în familia Uniunii Europene."
Similare
RECOMANDĂRI