VIDEO. Cabinetul de miniştri se întruneşte în şedinţă. Lichidarea unor întreprinderi de stat, pe ordinea de zi
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

VIDEO. Cabinetul de miniştri se întruneşte în şedinţă. Lichidarea unor întreprinderi de stat, pe ordinea de zi

Astăzi are loc şedinţa Guvernului Republicii Moldova. Pe ordinea de zi au fost incluse nouă subiecte, printre care lichidarea unor întreprinderi de stat şi modificarea Legii privind sistemul public de pensii.

UPDATE La propunerea Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, ambasadorul Republicii Moldova în Spania, Eugeniu Revenco, a fost numit ambasador în Republica Algeriană Democrată şi Populară, precum şi în Republica Tunisiană prin cumul, cu reşedinţa la Madrid.

Ambasadorul Republicii Moldova în Ucraina, Valeriu Chiveri, a fost desemnat ambasador şi în Armenia, cu sediul la Kiev. Ambasadorul Republicii Moldova în România, Victor Chirilă, va fi ambasador prin cumul în Muntenegru, cu reşedinţa la Bucureşti.

Ambasadorul Republicii Moldova în Federaţia Rusă a fost numit ambasador prin cumul în Republica Kârgâză, cu reşedinţa la Moscova.Tot la propunerea MAEIE, Serghei Mihov a fost rechemat din funcţia de ambasador al Republicii Moldova în Lituania începând cu data de 15 iulie 2022.

UPDATE. Volumul de servicii medicale prestate din mijloacele fondurilor asigurării obligatorii de asistenţă medicală va fi extins. Astfel, cetăţenii asiguraţi vor avea acces la mai multe servicii medicale gratuite, esenţiale pentru diagnosticare şi tratament corespunzător. Modificările la Programul unic al asigurării obligatorii de asistenţă medicală au fost aprobate de Guvern, în cadrul şedinţei de miercuri, 13 aprilie.

Similare
RECOMANDĂRI