ULTIMA ORĂ. Fostul parlamentar Serghei Sîrbu, reţinut pentru 72 de ore în dosarul celor 13 foşti deputaţi transfugi
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

ULTIMA ORĂ. Fostul parlamentar Serghei Sîrbu, reţinut pentru 72 de ore în dosarul celor 13 foşti deputaţi transfugi

Ex-deputatul Serghei Sîrbu a fost reţinut miercuri, 2 februarie, pentru 72 de ore în dosarul celor 13 foşti deputaţi transfugi, bănuiţi de îmbogăţire ilicită. Informaţia a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către procurorul Mariana Cherpec responsabilă de comunicare din cadrul Procuraturii Generale (PG).

Ex-deputatul democrat a fost reţinut în acelaşi dosar în care figurează cei 13 foşti deputaţi transfugi printre Violeta Ivanov, Artur Reşetnicov, Vladimir Vitiuc şi Anatolie Zagorodnîi, bănuiţi de îmbogăţire ilicită, scrie zdg.md.

Patru foşti deputaţi comunişti, Violeta Ivanov, Artur Reşetnicov, Vladimir Vitiuc şi Anatolie Zagorodnîi, din cei 13 cercetaţi pentru îmbogăţire ilicită au fost reţinuţi miercuri, 2 februarie, pentru 72 de ore în urma percheziţiilor efectuate de către procurorii anticorupţie la domiciliile lor.
 

Patru foşti deputaţi dintre cei la care astăzi s-au făcut percheziţii au fost reţinuţi pentru 72 de ore. Informaţia a fost confirmată pentru TVR MOLDOVA de către Mariana Cherpec, responsabilă de comunicare din cadrul Procuraturii Generale.

Similare
RECOMANDĂRI