Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ambasadorii Succesului: Basarabeanul Sebastian Zavadski – munceşte la o corporaţie în SUA, dar este pasionat de actorie

Vă invităm să-l cunoaşteţi pe IT-st pasionat de cinematografie. Basarabeanul Sebastian Zavadski munceşte în Statele Unite pentru o corporaţie IT, dar nu este pasionat doar de coduri şi limbaje de programare, ci şi de actorie. El a primit un rol secundar într-un celebru serial al unei companii americane de film. Deşi nu are studii de teatru, Sebastian încearcă să profite de oportunităţi. Basarabeanul a mai jucat într-o producţie despre marii politicieni de la Casa Albă. Pelicula are în prim-plan actori celebri, câştigători de Oscar-uri, şi va fi lansată anul viitor.

2018 a fost anul marilor schimbări pentru familia Zavadski pentru că a luat decizia de a emigra din Republica Moldova. Echipa TVR Moldova a fost martoră la emoţiile plecări.

Familia cu patru copiii s-a mutat în Amsterdam. Au stat un an în Olanda şi apoi au plecat în SUA unde au profitat de loteria vizelor.

S-au stabilit în Atlanta, iar Sebastian Zavadski este acum specialist IT într-o mare companie. Marea lui pasiune este însă actoria, chiar dacă nu are studii în domeniu. De curând, Sebastian Zavadski a filmat în celebrul serial ştiinţifico-fantastic Stranger Things, o producţie a unei celebre companii americane de film. Noul sezon va fi lansat anul viitor.

SEBASTIAN ZAVADSKI, basarabean stabilit în SUA: Dacă îţi imaginezi ce înseamnă rol de background. Asta înseamnă că scena, actorul principal, totul este în focus, iar undeva acolo, mişună nişte oameni ca fundal. Nu tot timpul apar feţele lor, ei sunt ca nişte piese de decor. Eu am avut norocul să apar chiar lângă actorii principali.

Chiar dacă a avut un rol secundar, Sebastian se bucură că dintr-un simplu fan al serialului, a ajuns să fie un personaj alături de mari nume din cinematografia americană.

SEBASTIAN ZAVADSKI, basarabean stabilit în SUA: E o chestie, nu că emoţionantă, dar surrealistă, pentru că ieri te-ai uitat şi azi filmezi.

În urmă cu câteva luni, basarabeanul a mai prins un rol într-un film.

MARIANNA PETRENCO, soţia lui Sebastian: Un film despre politicieni mari din America, nu va dăm nume, el tot va fi lansat anul viitor. A venit de la costume, unde merg actorii şi măsoară şi-l întreb, cine vei fi din staff-ul Casei Albe? Şi el zice – eu am să hrănesc toată Casa Albă. Asta a fost aşa de funny - o, bucătar?

Cu fiecare nouă experienţă, Sebastian Zavadski se convinge tot mai mult că Statele Unite i-a oferit lui şi familiei sale oportunităţi la care, în Republica Moldova, nici nu visa.

SEBASTIAN ZAVADSKI, basarabean stabilit în SUA: Din punct de vedere financiar stăm mult mai bine. Apoi, accesul la diferite chestii, cum a fost şi această mică experienţă în cinematografie. Plus la asta, dacă vrem şi copiii să câştige bani, fiind copii, putem să-i înscriem la diferite concursuri de prezentare de modă, mers pe podium.

Deşi departe de casă, cei din familia Zavadski spun că Republica Moldova va rămâne locul în care vor reveni cu drag.

MARIANNA PETRENCO, soţia lui Sebastian: Sunt mai multe proverbe de acest gen şi în română, şi în rusă, care spun că eşti potrivit în locul în care te-ai născut. Nu-i adevărat, trebuie să fii liber ca pasărea în zbor, cu gândul acesta trebuie să trăieşti. Noi visăm ca Republica Moldova să revină în sânul familiei. Moldova, Bucovian, Bugeacul, toată lumea să fie adunată înapoi în România. Asta e visul meu cel mare.
Similare
RECOMANDĂRI