Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

„Ambasadorii Succesului”: Cunoaşte-o pe basarabeanca Rusanda Davideanu, care a inventat genţi cu vitrină pentru cărţi,

De mai mulţi ani gestionează cu pricepere, o afacere de succes la Bucureşti, este prezentatoare TV şi se declară o mare împătimită de lectură. Astăzi, în cadrul campaniei TVR Moldova "Ambasadorii Succesului", vă invităm să o cunoaşteţi pe basarabeanca Rusanda Davideanu, care a inventat genţi cu vitrină pentru cărţi, foarte populare acum în rândul femeilor pasionate de modă şi de lectură.

Basarabeanca Rusanda Davideanu a ajuns la Bucureşti în 2006, după ce a absolvit liceul la Chişinău.

RUSANDA DAVIDEANU, basarabeancă stabilită în Bucureşti: Am 19 ani la Chişinău şi 14 la Bucureşti. Încep să fiu la egalitate şi bucureşteancă şi chişinăuiancă.
E creativă şi se implică activ în diferite proiecte. Numele Rusandei Davideanu este legat, mai ales, de brandul genţilor pe care le-a inventat. Au un buzunar transparent, în care îţi expui cartea pe care o citeşti. Rusanda şi-a înregistrat-o oficial produsul.

RUSANDA DAVIDEANU, basarabeancă stabilită în Bucureşti: Este modelul care îmi aminteşte că nu e nevoie să iei toată casa cu tine. Şi cartea pe care o citesc acum este Perestroika Boys de Dinu Guţu, care mi-a fost coleg de liceu, e cu doi ani mai mic decât mine.
Ideea i-a venit acum opt ani, când a lansat o campanie de încurajare a lecturii "Citesc, deci sunt sexy". Nu s-a oprit aici şi a continuat să promoveze cititul cărţilor.
RUSANDA DAVIDEANU, basarabeancă stabilită în Bucureşti: De ce să nu ne lăsăm reprezentaţi de cărţi, nu de brandurile hainelor sau a maşinilor. Dacă citeşti Biblia sau Dostoevski, acest lucru spune foarte mult despre tine, în acel moment al vieţii. Şi mi-a plăcut foarte mult această idee şi m-am gândit cum ar fi să creez o vitrină pentru carte.

Rusanda spune că nu i-a fost uşor să pornească afacerea.

RUSANDA DAVIDEANU, basarabeancă stabilită în Bucureşti: Cel mai mult mi-a luat să găsesc un atelier care să coase această geantă. Prima mea experienţă cu un atelier a fost foarte dezamăgitoare. Mi-au zis că nimeni nu o să-ţi coase aşa ceva. Viaţa unui antreprenor este ca un roller coaster. Eşti sus, jos. Niciodată nu ştii ce are să se întâmple.

De mai bine de un an, basarabeanca Rusanda Davideanu e şi prezentatoare la un post TV din România.

RUSANDA DAVIDEANU, basarabeancă stabilită în Bucureşti: Când am primit invitaţia de la Canal 33 am fost încântată, pentru că este un post pe care îl urmăream. Este un post care are foarte multe emisiuni de antreprenoriat, dar şi autodezvoltare care s-a potrivit cu stilul meu de conţinut. Sunt încântată de oamenii pe care i-am cunoscut şi de poveşti pe care le-am scos în faţă. Pentru mine era important să cunoaştem povestea. Nu doar învelişul acesta aurit al vedetelor din România.

Rusanda Davideanu are şi alte meserii. Din iulie 2020, face parte dintr-o mare agenţie de comunicare din România. În Republica Moldova i-ar plăcea să revină la fel de des cum o făcea până la pandemie.

RUSANDA DAVIDEANU, basarabeancă stabilită în Bucureşti: Îmi doresc foarte mult ca Moldova sa fie mai aproape de România. Îmi doresc să nu mai avem vamă, să nu mai avem complicaţii lipsite de sens între cele două ţări. Mi-aş dori să fim şi mai aproape unii de alţii, ca oameni, mi-aş dori să ne vedem mai des. Şi mi-aş dori ca toţi prietenii mei şi familia mea să se simtă în România, aşa cum mă simt eu, ca acasă.
 
Similare
RECOMANDĂRI